Regulament campaniei promotionale
Diet Club – Centrul de Dieta

“Omul Gospodar incepe Programul de Dieta Vara si continua cu Mentinerea GRATUIT Iarna”
Perioada promotiei: 15 iulie – 31 august 2019.
Toate persoanele care achizitioneaza un program de Dieta de 13 saptamani in perioada promotiei beneficiaza de PROGRAMUL DE MENTINERE A GREUTATII CORPORALE de 5 luni – Gratuit. Promotia este valabila pentru Diet Club Centrul de Dieta din Iasi, Bacau, Botosani, Brasov si Suceava.

Promotia nu se cumuleaza cu alte reduceri afisate ( card de fidelitate etc)
Persoanele sub 18 ani pot beneficiaza de aceste servicii dar trebuie sa vina in centrele Diet Club Centrul de Dieta insotite de un Tutore care isi va da acordul pentru serviciile de dieta.

Articolul 1. Organizatorii campaniei promotionale
Organizatorii campaniei promotionale “Omul Gospodar incepe Programul de Dieta Vara si continua cu Mentinerea GRATUIT Iarna” sunt:
SC. CENTRUL DE DIETA SRL, CUI 35987118, J22/1021/2016
pentru Diet Club CENTRUL DE DIETA Iasi – punct de lucru – str. Lascar Catargi nr 37, ej. 2 Ap.4, Tel: 0774 400 400
SC DIET 4 YOU SRL, CUI 36070880, j/22/1183/2016
pentru Diet Club CENTRUL DE DIETA Suceava – punct de lucru – Str. Zamca, Nr. 45, bl. 45, sc. A, et. 2, ap. 9, Tel: 0723 100 103
si pentru Diet Club CENTRUL DE DIETA Bacau – punct de lucru – Strada Prieteniei, nr. 26B, parter, ap. 3, Tel: 0739 096 046
SC LIVE 4 SMART SRL,CUI: 34542375, J22/912/2015
pentru Diet Club CENTRUL DE DIETA Botosani – punct de lucru – Bulevardul Mihai Eminescu nr 26 et 1, Tel: 0722 116 106
SC DIET CLUB SRL, CUI: 36624099, J40/13394/2016
pentru Diet Club CENTRUL DE DIETA Brasov – punct de lucru – Str.Dobrogeanu Gherea, nr.68, bl 1, ap.2, Tel: 0723 020 030

Articolul 2. Durata si locul de desfasurare al Campaniei
Campania este organizata la punctulele de lucru Diet Club Centrul de Dieta din Iasi, Suceava, Bacau, Botosani si Brasov.
Campania incepe pe data de 15 iulie2019 si se va incheia la data de 31 august2019.

Articolul 3. Regulamentul Oficial al Campaniei
Regulamentul este disponibil pe intreaga durata a Campaniei in format electronic prin accesarea websitelui www.centruldedieta.ro sau la cerere in format tiparit in punctele de lucru Diet Club Centrul de Dieta (mentionate in Articolul 1)
Potrivit liberei decizii a Organizatorului, Promotia poate fi mediatizata in scopul informarii publicului, online, presa scrisa, radio, tv, inclusiv prin intermediul unor materiale publicitare si/sau cu rol informativ. Informatiile pe care le pot contine aceste materiale publicitare pot fi interpretate in conformitate cu prevederile prezentului Regulament.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau completa Regulamentul, precum si dreptul de a suspenda si/sau intrerupe si/sau inceta, sub conditia instiintarii prealabile a participantilor. Orice modificari/completari aduse prevederilor prezentului Regulament vor fi cuprinse in note si vor fi comunicate in prealabil catre public prin publicarea pe website-ul www.centruldedieta.ro in sectiunea special dedicata.

Articolul 4. Dreptul de participare
Pot beneficia la promotie doar persoanele fizice cu domiciliul sau resedinta in Romania, persoanele nerezidente pot participa la promotie doar in anumite conditii si cu acceptul medicului sau nutritionistulului din centrul respectiv ( toate informatiile se obtin telefonic in momentul programarii). Dreptul de participare este conditionat si de o evaluare a starii de sanatate in baza unor analize medicale si istoricul medical al persoanei inscrisa in Programul de Dieta.

Articolul 5. Serviciile oferite
Prin Serviciul oferit Gratuit se va intelege serviciul comercializat de catre Organizator, la sediile din Iasi, Suceava, Botosani, Brasov si Bacau denumit PROGRAM de MENTINERE si consta in 5 intalniri cu medicul sau nutritionistul Centrului de Dieta dupa achitarea costului si parcurgerea Programului de DIETA de 13 saptamani (costul unui Program de Dieta de 13 saptamani este de 1300 lei).

Articolul 6. Descrierea Campaniei
Persoanele care achizitioneaza un PROGRAM DE DIETA DE 13 SAPTAMANI in perioada 15 iulie – 31 august 2019 si indeplinesc conditiile prevazute (articolul 4) beneficiaza ulterior parcurgerii intregului Program de Dieta de un Program de Mentinere a Greutatii Corporale ( 5 intalniri/consultati fara a mai achita alte costuri suplimentare).

Articolul 7. Forta Majora
Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau prevazut de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament, din motive independente de vointa sa.
Daca o situatie de forta majora impiedica sau intarzie total sau partial executarea Regulamentului si continuarea Campaniei, Organizatorul va fi exonerat de raspunderea privind indeplinirea obligatiilor sale pentru perioada in care aceasta indeplinire va fi impiedicata sau intarziata. Organizatorul, daca invoca forta majora, este obligat sa comunice Participantilor la Campanie existenta acesteia.

Articolul 8. Litigii
In eventualitatea unei dispute asupra validitatii unei reduceri acordate, decizia Organizatorului este definitiva.
Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participantii la campanie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Articolul 9. Modificari
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica datele si durata campaniei si va face public acest lucru.