Programul de dietă

Programul de dietă Diet Club – durează 13 săptămâni, timp în care persoanele de sex feminin slăbesc aproximativ 15 kg, iar persoanele de sex masculin în jur de 20 kg.

În cazul în care pacientul are mai puține kilograme de slăbit programul de dietă se finalizează mai repede și se intră într-un program de menținere, iar în cazul în care sunt mai multe kilograme de slăbit, se poate relua programul de dietă până se ajunge la greutatea dorită.

Pe parcursul acestor 13 săptămâni întâlnirile vor fi săptămânale, monitorizarea făcându-se cu ajutorul programului pe calculator pentru cântărire și schimbarea dietei.

Ce este Programul de Menținere?

Odată ajunși la greutatea dorită, după parcurgerea Programului de Dietă în cadrul clinicilor Diet Club Centrul de Dieta, este foarte important să o mențineți. Se intră într-un program de menținere ce durează 6 luni-6 întâlniri, în care întrevederile cu nutriționistul sunt mai rare. Această etapă este foarte importantă, deoarece ajungându-se la greutatea dorită trebuie învățată modalitatea de a o menține.

Astfel pe parcursul acestor 6 luni veți învăța să vă însușiți un stil de alimentație sănătos pentru tot restul vieții în care veți asigura organismului tot ce are nevoie pentru a funcționa corect limitând grăsimile și glucidele care în exces îngrașă. O parte din cunoștințele dobândite in cadrul Programului de Dieta parcurs  în clinicile Diet Club Centrul de Dieta vor fi aplicate și in cadrul Programului de Menținere.

Hotărâți-vă să slăbiți, iar noi suntem pregatiți să vă ajutăm! Împreună vom reuși!

Beneficiile Programului de Dietă -13 săptămâni Diet Club Centrul de Dieta

Monica Foit MĂCIȘANU
Medic specialist in programul Diet Club Centrul de Dieta

• Bazat doar pe alimente fără suplimente alimentare
• Vă permite să mâncați nelimitat când vreți
• Personalizat în funcție de analize, patologii, vârstă și evenimente
• Multiple beneficii medicale și inclusiv ameliorarea unor afecțiuni
• Este începutul schimbării unor obiceiuri alimentare